Накратко , смених аудио плеъра с оригинален, четящ и mp3 , но ми иска код който да въведа, който аз нямам. Някой да може да помогне с идея от къде да взема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Код за mp3 player
Collapse
X
-
На самия плеър има два реда с номера. Аз лично се регистрирах в този форум, написах номерата и хората ми отговориха и написаха индивидуалния код до минути
http://www.alfaowner.com/Forum/ice-a...ml#post6598282Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
-
Вместо да ми звъннеш и аз да ти го кажа за секунди
Колега пусни си номерцата от етикета на радиото и ще ти дам кодаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеето и снимка на мойто цд, свалено е от колата от подписа ми
скоро не мисля да го ползвам, но ако може да ми кажете кода ще бъда много благодарен
По принцип е нужен и серийния номер. Не съм сигурен така дали този код е верен.Last edited by oem; d.m.y г., 22:59.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
-
серийния номер не е ли този с щампата по капаците, той се вижда малко над снимката и е същияAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от kraseto Покажи съобщениепробвай с 1156Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от kraseto Покажи съобщениеКолега пробвай да качиш снимките другаде или във форума и ще се опитам да намеря кода!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment